HYTTETOMTER

Velkommen til Søre Vegglifjell


Lune og solrike tomter ved Sundtjønnåe. Nært skiløyper, fiskevann og fantastisk turterreng året rundt, til fots, på ski eller med sykkel. 


Søre Vegglifjell

Et rolig og vakkert fjellområde mellom Hardangervidda og Blefjell.

Området kalles ofte "Nansens rike" fordi Fridtjof Nansen i flere år hadde feriested ved Sørkjevannet lengst sør på Vegglifjell. 


Naturen er variert og familievennlig med svært gode turmuligheter året rundt, på ski, til fots eller med sykkel. Det er flere gode fiskevann i området som ligger omkranset av snaue topper, fjellskog og gamle setre. 

Hyttetomtene

Hyttene ved Sundttjønnåe er bygd ut etter år 2000 og har høy sanitærteknisk standard med veg, strøm, vann og avløp. 


Tomtene gjøres byggeklar på kort sikt ved interesse fra tomtekjøpere. Hver enkelt tomt er merket, så ta gjerne en runde for å se eller kontakt oss for visning. 


Kontakt: Åse og Gjermund Otterholt

911 90 253 / gotterho@online.no
Kort vei fra huset til hytta


Sundtjønn ligger nær flere store byer. Hyttefeltet ligger kun en 2-timers kjøretur unna Drammen, og nærmere to og en halv time unna Oslo.


Fra Tønsberg er det nærmere to og en halv time, og fra Geilo cirka to timer. Fra Kongsberg tar det litt over én time med bil.

Tomtepris

fra kr

800 000,- 

Tomt nr. 

Størrelse m2

Opp-stugu

Ann-eks

18

1.710

Ja

Ja

19

1.419

Ja

Ja

24

1.384

Ja

Ja

25

1.269

Ja

Ja

Sundtjønnåe

Sundtjønnåe inngår i reguleringsplan for Svartløk - Smylehaug - Sundtjønn vest.


Hyttefeltet omkranses av Svartløkfjell i nord, Smylehaug i øst og Sundtjønnskarven i sør. Tomtene ligger mellom 795 og 840 meter over havet. 


Sundtjønnåe betyr "sundtjønn-elva". Hyttefeltet ligger idyllisk og lunt til langs bekken som renner ut av vannet Sundtjønn. Vannet ligger som en perle og naturlig blikkfang i landskapet. I Sundtjønn er det gode muligheter for fisking og bading.


Hyttefeltet ligger på begge sider av "åe" som haster ned lia mot øst, før elva roer ned og slynger seg i dovne svinger mot nord. Dette er fjellnatur på sitt aller beste! 


Hovedskiløypa mellom nordre del av Vegglifjell og Søre Vegglifjell samme går gjennom hyttefeltet, og binder fjellet sammen. Vest for hyttefeltet er det urørt fjellområde helt over til Telemark. 

Veggli

Fra Sundtjønn er det en kort kjøretur på om lag 15-20 minutter til Veggli sentrum.


Der finner du alt du trenger: et lite kjøpesenter med stor matbutikk, fjell- og sportsbutikk, blomster- og interiørbutikk, bakeri og ladestasjon. Bensinstasjon, Veggli vertshus, Felleskjøpet, Byggern og bibliotek.


Folk i bygda byr også på fantastiske lokalmatvarer. Velkommen til Rollag, bygda med det store hjertet!